testimonials-block

Klantervaringen

Leerkracht PO, na deelname introductieworkshop,

“Ik wist niet dat het mogelijk was om met mijn hele klas samen yoga te doen. Iedereen deed mee, in alle rust. Zelfs ik kon mijn ogen gesloten houden en ontspannen. Het verrassende was dat na de les sommige leerlingen spontaan dingen over zichzelf wilden delen met de klas. Ik ben van plan om vaker yogaoefeningen met de klas te doen en keuzemomenten aan te bieden.”

Deelnemer aan TCTSY studie, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health,

“Met yoga herwon ik mijn lichaam. Wat een geschenk is omdat ik mijn lichaam zo haatte. Omdat ik zo jong was herwon ik het niet, maar eiste ik het op. Het was een lang proces om mijzelf niet langer meer te zien als een omhulsel… Ik denk dat yoga geholpen heeft om mijzelf te definiëren. Gewoon in mijn eigen huid leven is al een grote stap vooruit.”

Cliënt na 6 sessies,

“Door ziekte is het voor mij niet meer mogelijk te sporten zoals ik voorheen gewend was. Hilda heeft mij geholpen om op een veilige manier te leren wat goed is voor mijn lichaam,  grenzen te accepteren en rust te vinden. Ik hoef mijzelf niet uit te putten om mij beter te voelen in mijn lijf.”